avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul are casa mostenire de la parinti, suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul are casa mostenire de la parinti, suntem căsătoriți ...

Bună seara.Sotul are casa mostenire de la parinti ,santem căsătoriți de 10 ani .Soțul a hotărât să-mi facă act de vanzare mie .Se poate ca după decesul sotului sa nu fiu data afara din casa de către copii lui ,neuitând nici o legătură cu ei.

Alte discuții în legătură

Acte între soți pentru un bun moștenit de unul dintre ei: testament sau contract de vânzare-cumpărare? TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.eu si sotul meu santem casatoriti de 10 ani,nu avem copii.am mostenit o casa de la mama mea in urma unui proces de succesiune cu fratii mei,santem ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii dupa casatorie mary2013 mary2013 Buna seara,am si eu o intrebare,ce drepturi la casa sotului am,daca suntem casatoriti legal,si avem si doi copii minori,dar el mai avand un copil cu alta ... (vezi toată discuția)
Mostenire 9999 9999 suntem 2 surori iar tatal nostru a zis ca ii face acte mamei pe casa,dar problema este ca tatal nostru mai are in copil din prima casatorie care ii poarta ... (vezi toată discuția)