avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am divorțat în urmă cu 7 ani, având un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am divorțat în urmă cu 7 ani, având un credit ...

Bună ziua,am divorțat în urmă cu 7 ani ,având un credit ipotecar,13 ani am plătit împreună ,după eu am plecat cu copilul din apartament.Nu am ținut legătura cu fostul soț ,pt ca era un om violent,am crescut copilul singură.Nu am făcut partaj pt ca nu am avut bani.Vreau sa intreb ce se întâmplă cu apartamentul după achitarea creditului,menționez ca el a rămas in apartament și a achitat in continuare creditul,eu am fost cooplatitor in contractul de credit!Mai am vreun drept la apartament,in ideea ca partea mea sa ii rămână la băiat,acum are 20 de ani și e student!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:18, 27 Ianuarie 2025
Bună ziua, daca este cumparat in timpul casatoriei, aveti drept. Mergeti cu actele la un avocat sa le analizeze si sa va spuna ce trebuie sa faceti pentru in eventual partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce act trebuie făcut pentru ca minorul să fie unicul proprietar al unui apartament? alexelena alexelena Buna ziua. In timpul casatoriei am dobandit un apartament prin credit ipotecar, la care mai sunt de platit rate pentru inca 3 ani. Dupa divort fostul sot a ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri si datorii adiandrada adiandrada am divortat de fosta sotie in 2011. Am incheiat in fata notarului un partaj voluntar prin care ea imi cedeaza mie cota-partea ei din apartament in schimbul ... (vezi toată discuția)
Cum se dasfasoara partajul unui imobil cu credit Aaaabb Aaaabb Buna seara, casatorit in 2007 si divorțat in 2011, cu copii minori, fata la mine baiatul la ea.Dupa divort ea a plecat in strainatate.Dupa casatorie tot in ... (vezi toată discuția)