avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am divorțat în urmă cu 7 ani, având un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am divorțat în urmă cu 7 ani, având un credit ...

Bună ziua,am divorțat în urmă cu 7 ani ,având un credit ipotecar,13 ani am plătit împreună ,după eu am plecat cu copilul din apartament.Nu am ținut legătura cu fostul soț ,pt ca era un om violent,am crescut copilul singură.Nu am făcut partaj pt ca nu am avut bani.Vreau sa intreb ce se întâmplă cu apartamentul după achitarea creditului,menționez ca el a rămas in apartament și a achitat in continuare creditul,eu am fost cooplatitor in contractul de credit!Mai am vreun drept la apartament,in ideea ca partea mea sa ii rămână la băiat,acum are 20 de ani și e student!Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre partaj Florin Alex Florin Alex Sunt propritar al casei dupa moartea parintilor. Cu fosta sotie am facut un credit ipotecar si am modernizat-o. Dupa divort am ramas singur sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)
Renuntare la partaj in desfasurare prima casa Alina3009 Alina3009 Buna ziua, In trecut am achizitionat impreuna cu fostul meu sot un apartament prin programul Prima Casa. Ulterior, in urma divortului, s-a efectuat la notar ... (vezi toată discuția)
Divort tancu tancu Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat. As vrea sa divortez de sotul meu, dar nu stiu care sunt pasii ce trebuie urmati. Suntem casatoriti de 2 ani si ... (vezi toată discuția)