avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îmi poate interzice un nepot să intru în curtea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îmi poate interzice un nepot să intru în curtea tatălui meu ...

Un nepot ma poate restrictiona sa nu mai pot întra în curtea tatălui meu dacă nu este taxa de succesiuni făcută acesta fiind decedat de mai mulți ani
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:08, 26 Ianuarie 2025
Nu va poate restricționa dar ar fi bine sa deschideti succesiunea si sa știe fiecare ce deține pe proprietatea respectivă ! Întotdeauna nerezolvarea lucrurilor la timp cauzează probleme , interpretări si cheltuieli in plus si cu cât amânați cu atât va fi mai complicat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema succesiune Luana Sanziana Luana Sanziana Buna ziua! Mama mea a murit in 2011 si de atunci am in grija tatal meu (financiar etc). Tatal si mama mea detineau impreuna un apartament la care avem drept ... (vezi toată discuția)
Dacă tatăl meu a decedat nepoți au dreptul sa ma restricționeze ... Costi costi Costi costi Dacă tatăl meu a decedat nepoți au dreptul sa ma restricționeze sa nu mai întru în curtea tatălui meu legal..... (vezi toată discuția)
Succesiune naeprioroc naeprioroc Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat). Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)