avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca sant ukrainian ,si in drum spre Belgia,copilul a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca sant ukrainian ,si in drum spre Belgia,copilul a fost declarat ...

Daca sant ukrainian ,si in drum spre Belgia,copilul a fost declarat mort pe teritoriul Germaniei(i s a facut rau in autocarul care mergea spre Belgia).Care este procedura,ce trebuie sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:04, 26 Ianuarie 2025
Probabil trebuie declarat decesul la autoritățile din Germania.Puteti cere ajutor consular la ambasada/consulatul tarii dvs de origine din tara unde a avut loc incidentul..
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna ziua, imi puteti spune daca se scoate certificat medico- legal la accident de munca in Belgia, pe 22/04/2017 s,a intamplat sa ies din rând trezindu,ma ... (vezi toată discuția)
Prietena mea are nevoie de voi ajutati-o va rog madalina budeanu madalina budeanu ma numesc budeanu madalina si am o prietena care a dat de o belea mare sotul iei a prins o cursa in grecia cu tirul si el a plecat fara sa stie ce transporta ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain Madalinka Madalinka Buna ziua, Doresc sa stiu pe ce documente se aplica cele 3 stampile in vederea casatoriei cu un cetatean din Republica Kirghiztan (tara nu este memebra a ... (vezi toată discuția)