avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Salut Am semnat mai multe bilete la ordin avalizate, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Salut Am semnat mai multe bilete la ordin avalizate, iar pe unul ...

Salut

Am semnat mai multe bilete la ordin avalizate, iar pe unul din ele, din neatentie, l-am semnat atat in rubrica “VAZUT” sus, la “semnatura emitentului la vedere” cat si jos la semnatura emitentului.

Ce se poate intampla? Trebuie refacut? Sau se poate continua cu acelasi?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin hanibal hanibal Exista vreun inconvenient daca un bilet la ordineste scris de catre alta persoana decat emitentul, dar este semnat si avalizat de catre emitent? (vezi toată discuția)