avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua am o intrebare o ruda a re varsta de 65 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua am o intrebare o ruda a re varsta de 65 de ani si vrea ...

buna ziua am o intrebare o ruda a re varsta de 65 de ani si vrea sa depuna actele de pensie are 35 ani de munca si in prezent e angajat dar avand probleme de sanatate e in concediu medical .Intrebarea cum il afecteaza acest concediu la calcularea pensiei
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:21, 26 Ianuarie 2025
Nesemnificativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie de limita de varsta mariaindre mariaindre Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca sotul meu in virsta de 61 ani(25.01.1954) in prezent in pensie de boala are posibilitatea de a beneficia de nerevizuire la ... (vezi toată discuția)
Pensionare nerghes nerghes sint nascut in februarie 1960 , as vrea sa ma pensionez anticipat avind in vedere ca am si unele probleme de sanatate . nu stiu ce acte am nevoie.ma puteti ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate barnos barnos barbat, nascut in 20 martie 1955, pensionat gr.3 de invaliditate in 2010, avand stagiul de cotizare de 32 ani. din 2010 si pana in prezent a lucrat cu contract ... (vezi toată discuția)