avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna ziua. Inteleg ca de la sfarsitul anului trecut nu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna ziua. Inteleg ca de la sfarsitul anului trecut nu mai putem ...

Buna ziua. Inteleg ca de la sfarsitul anului trecut nu mai putem inmatricula o masina pe PFA. Totusi cum putem deconta o parte din cheltuielile aferente unei masini (combustibil, service, asigurari etc.). Exista vreo posibilitate? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Deducerea integrala a combustibilului la o masina pe comodat iioanak iioanak Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca exista vreo posibilitate ca un PFA , care are masina pe comodat sa deduca integral combustibilul. Firma se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu pfa mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Detin o PFA care desfasoara activitatea de transport persoane in regim de taxi. Cind am mers la administratie pentru stabilirea normei de venit ... (vezi toată discuția)
Pfa: comodat autoturism / inregistrare diverse documente dorelushu dorelushu Buna ziua.Am PFA de anul trecut , decembrie,comertz cu amanuntul,4782. si am cateva nelamuriri ,daca cineva stie sa raspunda sau a trecut prin ele : 1. Am ... (vezi toată discuția)