avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Pot sa-mi declar domiciliul la o casa care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Pot sa-mi declar domiciliul la o casa care este a ...

Buna ziua. Pot sa-mi declar domiciliul la o casa care este a mea dar nu am decat nomenclator stradal. Casa inca nu e intabulata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Claudiu H , utilizator 00:24, 27 Ianuarie 2025
Dovada domiciliului se face cu actul de proprietate.
Dacă e casa dvs, asa cum ați spus, prezentați actele.
Casa este gata si DA este a mea, am nomenclator stradal, platesc facturi, doar trebuie sa prelungesc autorizatia de constructie pt a o preda la primarie. Eu am intrebat daca in stadiul asta pot sa-mi mut domiciliul acolo. Pot prezenta CF, autorizatie de constructie, facturi, etc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autorizația de construire trebuie însoțită de procesul verbal de recepție.
În lipsa procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, dovada adresei de domiciliu / reşedinţă se poate face cu declaraţia pe proprie răspundere a solicitantului actului de identitate, însoţită de nota de verificare a poliţistului de ordine publică la care se ataşează copia autorizaţiei de construire.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui minimarket georgianagheorghita georgianagheorghita Buna ziua, am mare nevoie de o informatie Familia mea doreste sa deschida un minimarket, dar doamna avocat a spus ca nu este posibil, nu ni se aproba ... (vezi toată discuția)
Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar teren intabulat si constructie noua, neintabulata Crinel Crinel Dupa divort la partaj, masa bunurilor comune se constituie dintr-un teren cumparat printr-un act de vanzare cumparare autentificat si intabulat plus o ... (vezi toată discuția)