avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare cu profit mic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare cu profit mic

Buna ziua, vand de ceva vreme topup pe jocuri video online mai ieftin. Pe scurt, oamenii imi platesc mie o suma de bani mai mica decat ce este pe jocul respectiv pentru a primi niste puncte speciale. Ideea este ca am profit mic din acest lucru (nu fac mai mult de 500 de lei pe luna) stiu ca ar trebui sa am o firma dar daca pun taxele de contabil si ce mai trebuie nu mai ies cu nimic. Se poate face un pfa pentru asta sa zic si sa platesc o suma din profitul acela ? Sau merita sa ma complic cu o firma avand profit asa mic ?

Alte discuții în legătură

Organizare eveniment georgeldan georgeldan Salutari tuturor, intrebarea mea se rezuma la : Ce acte sunt necesare pentru organizarea unui eveniment de tip turneu al unui joc online, acesta fiind cu taxa ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor în următoarea situație ami_m ami_m Buna ziua, Dacă este posibil, aș dori să mă lămurească și pe mine cineva dacă și cum trebuie declarate veniturile în următoarea situație, astfel ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)