avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce procent calculez in trim I al anului 2025, 1% pana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ce procent calculez in trim I al anului 2025, 1% pana depasesc iar cifra sau merg cu 3%?

Bună ziua!
În trim. III 2024 am trecut de 298000 lei cifra de afaceri, iar pe trim IV am platit 3% aferent cifrei de afaceri. Vă rog să mă ajutati la următ. întrebare: ce procent calculez in trim I al anului 2025, 1% pana depasesc iar cifra sau merg cu 3%?
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma care la 01.02.2013 a trecut la impozit de 3% pentru ca am avut ghinionul sa am exact 63.500 euro cifra de afaceri pe 2012.Pana la sfarsitul trim 3 ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. daca pana in iunie 2009 am achitat un impozit de 3663 lei, iar la impozitul forfetar ma incadrez la 4300 lei/an, 1075 pe trimestru, iar acum imi ... (vezi toată discuția)
Regularizare impozit profit 2009 mmanu mmanu buna ziua va rog sa ma ajutati sa nu gresesc trim I = pierdere trim II = 2.800 lei impozit calculat si achiatat ( mai mare decat era forfetarul la care se ... (vezi toată discuția)