avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie de somaj

cu privire la cotele procentuale in functie de stagiul de cotizare, care se iau in calcul pentru indemnizatia de somaj, se aplica inclusiv pentru perioada studiilor superioare? adica perioada facultatii se ia in calcul ca stagiu de cotizare? inteleg ca nu este stagiu efectiv de cotizare, dar stiam ca se ia in calcul ca si perioada de vechime.... ma poate ajuta cineva, va rog?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:01, 10 Februarie 2010
Perioada studiilor superioare nu este vevchime in munca ci vechime asimilata in vederea stabilirii dreptului de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare pentru somaj IstratiEvelina IstratiEvelina Buna seara, Va rog frumos sa-mi precizati daca studiile superioare (4 ani) absolvite cu diploma de licenta sunt asimilate stagiului de cotizare pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj Nelia2583 Nelia2583 Va rog sa imi spuneti cat este ajutorul de somaj pentru studii superioare. Si daca faptul ca un fost angajator nu a platit taxele pentru stat(in cartea de ... (vezi toată discuția)
Perioada de somaj constituie vechime in munca? bucurescu bucurescu as dori sa stiu daca ajutorul de somaj se adauga drept vechime la anii de munca si cat timp se acorda acest ajutor? multumesc (vezi toată discuția)