avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua.
Va solicit ajutorul in legatura cu un autoturism neradiat. Mai exact, o cunostinta are pe rol la primarie un autoturism pentru care plateste impozit, dar acea masina a fost "data" fara contract cuiva in urma cu 10-15 ani, Pe langa faptul ca nu exista acte de vanzare-cumparare, nu mai exista nici macar o copie a documentelor masinii, nici numarul de inmatriculare nu se mai cunoaste; se mai stie doar ca era o Dacie 1310 verde :). Cum se poate radia acest autoturism? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Alina I., utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire cu dificultati catalin86 catalin86 In urma decesului lui tata am mostenit o masina neradiata, pe care tre sa platesc impozit si singuru document pe care il detin este actu de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)