avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mostenire cu dificultati
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mostenire cu dificultati

In urma decesului lui tata am mostenit o masina neradiata, pe care tre sa platesc impozit si singuru document pe care il detin este actu de vanzare~cumparare,masina a fost vanduta de vreo 3 ori pana acuma si nu reusesc sa dau de ea sau propietar.....#-o am fost la serviciu de radiere unde au zis ca conform codului fiscal poti merge la primarie cu contractu de vanzare~cumparare si o radiaza dansii, acolo au zis ca nu se poate......si habar nu aveau ..,,...,,ma poate ajuta cineva?cum pot sa fac sa nu mai platesc impozit la o masyna de care nu pot sa dau de ea.......multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Markus_schumi , utilizator 10:40, 28 August 2009
O situatie similara a fost solutionata la administratia fiscala ,prin asumarea responsabilitatii de catre persoana care avea pe rol autoturismul ,si care detinea dovada de tranzactionare autoturism.Se poate intocmi cerere de radiere pe proprie raspundere si se depune copie dupa document instrainare .Succes !
Ia legatura cu un notar!!!el iti face o declaratie de radiere a autoturismului,!!!care o vei depune impreuna cu contractul de achizitie la primarie impreunba cu ceva taxa!!
Si autoturismul se va radia!!!!!

Multa Bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, am avut o masina dacia berlina veche pe care am vandut-o de ceva timp si am dat si cartea masinii respectivului. acesta nu a mai venit sa facem ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Masina Gherman00 Gherman00 Buna ziua am si eu o intreabare Am vandut o masina dar contractu de vanzare cumparare nu a fost facut in fata unui notar si nici pe foaie de ... (vezi toată discuția)