avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna, Sunt căsătorită cu un musulman în UK, mi-am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna, Sunt căsătorită cu un musulman în UK, mi-am schimbat ...

Buna,
Sunt căsătorită cu un musulman în UK, mi-am schimbat numele după el, dar am o nelămurire dacă pot schimba și in Romania pașaportul sau cartea de identitate? Menționez ca suntem căsătoriți religios nu și civil, care are fi procedurile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:59, 28 Ianuarie 2025
Trebuie sa fiti casatoriti civil si sa transcrieti certificatul de casatorie in Romania .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorita in uk, ce pasi trebuie facuti de aici mai departe? Ana-Maria.B Ana-Maria.B evident ca in UK acum sunt cunoscuta sub numele de familie al sotului. ce nu stiu insa e daca trebuie sa informez ambasada romaniei despre asta..daca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Schimbat numele mamei din certificatul de nastere al copilului Irs17 Irs17 M-am casatorit si inregistrat casatoria la ambasada romana din Londra in Dec 2015. Nu am schimbat si documente de identitate decat in April 2017. Intre am ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.i. dupa casatoria in olanda anka1302 anka1302 Buna ziua, m-am casatorit in Olanda cu un cetatean olandez in luna mai, si as dori sa stiu daca trebuie sa imi schimb cartea de identitate emisa in Romania, si ... (vezi toată discuția)