avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale copii certificate de pe bilantul la 2005"
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

copii certificate de pe bilantul la 2005"

va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii pt s obtine copii certificate de pe bilantul la 2005" de la firmele concurente. imi da orcb asa ceva???
este urgent va rog.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 21:05, 1 Noiembrie 2006
adreseazate cu o cerere la ORC, platesti taxele si le primesti:P
cererea e tip?? o completez acolo??
si cam la ce suma se ridica taxele?????
scuze, nu reusesc sa pun un subiect nou..nu stiu de ce:((
poate intra cineva la ora asta pe forum si ma ajuta si pe mine.
la un termen am declarat una si s-a retinut alta, asa incat s-a pronuntat in defavoarea mea. pot face o cere de indraptare, de completare ...si cum ar trebui sa fie???
Conform art. 281 alin 1 Cpc as putea ....dar am nevoie de un ajutor.

cererea e tip?? o completez acolo??
si cam la ce suma se ridica taxele?????

Da se da o cerere tip care se completeaza la ORC
Nu stiu la ce suma se ridica taxele

"
scuze, nu reusesc sa pun un subiect nou..nu stiu de ce
la un termen am declarat una si s-a retinut alta, asa incat s-a pronuntat in defavoarea mea. pot face o cere de indraptare, de completare ...si cum ar trebui sa fie???
"

ai caile de atac; apel, recurs, actiune in anulare. Uzeaza de ele
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2006
Cabinet Av. Irina Rosulescu, Avocat

scuze, nu reusesc sa pun un subiect nou..nu stiu de ce:((

ai caile de atac; apel, recurs, actiune in anulare. Uzeaza de ele

Alte discuții în legătură

Instanta respinge cererea de chemare in judecata, insa se pronunta doar pe un capat de cerere geo-vem geo-vem Am avut doua capete de cerere la un fond contencios si instanta nu sa pronuntat decat pe unul singur respingandumi cererea ,iar pe al doilea nici un cuvant ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ContSters154162 ContSters154162 O decizie civila irevocabila, pronuntata de catre Curtea de Apel dupa judecarea unui recurs intr-un litigiu de munca, si prin care se obliga societatea parata ... (vezi toată discuția)
Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza ... roznovatstefan roznovatstefan Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza de restituirea cautiunii nici taxele judiciare de timbru, as putea cere restituirea cautiunii ... (vezi toată discuția)