avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am cumparat cu legea 236/2006 un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am cumparat cu legea 236/2006 un spatiu/cladire la ...

Buna seara! Am cumparat cu legea 236/2006 un spatiu/cladire la sat in care functionam ca si medic de famile la momentul cumpararii.In anul 2009 am pleacat din tara ,spatiul a fost inchiriat vreun an apoi a ramas nelocuit pana astazi .deci mai mult de 15 ani.Acum doresc sa vand cladirea dar la conditii de instrainare este trecuta primaria .Initial am platit in rate si era normal dar spatiul a fost achitat integral insa cartea funciara nu a vrut sa mi scoata primaria din CF motivand legea 236/2006 cu care am cumparat.adevarat ca legea presupunea ca primaria are drept de rascumparare daca doresc sa vand dar din ce inteleg eu legea din 2008 nu mai aminteste nimic de primarie pentru rascumparare doar de dreptul de preemptiune al coproprietarilor sau proprietarilor vecini pe care eu nu ii am trecuti in CF .Care din cele doua legi se aplica acum ? are dreptul de rascumparare primaria?Si cu ce pret pot vinde pentru ca legea 236/2006 spune ceva iar legea din 2008 nu mai stabileste nici o norma de pret la vanzare .Multumesc mult pentru un eventual raspuns.

Alte discuții în legătură

Revanzarea spatiilor medicale laura77 laura77 Buna ziua. In legatura cu revanzarea spatiilor medicale dobandite anul trecut in baza legii 236/2006, daca proprietarul in numele caruia s-a infaptuit ... (vezi toată discuția)
Care sunt vecinii din pct de vedere legal? vasilemb vasilemb Buna ziua, Am un CVC al unei proprietati intr-o policlinica cu drept de preemptiune la instrainare pentru proprietarii vecini. Ce inseamna din pct de vedere ... (vezi toată discuția)
Cmi - cabinet medical individual vasilemb vasilemb Buna ziua, Un CMI (Cabinet Medical Individual) detine un spatiu proprietate intr-o policlinica, spatiu cumparat de la Primaria Mun. Buc in conditiile OUG ... (vezi toată discuția)