avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sume de plata la vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sume de plata la vanzare-cumparare imobil

Buna ziua,
ce sume trebuie sa plateasca vanzatorul unui apartament la vanzarea acestuia? Cumparatorul ce trebuie sa plateasca?
Stiu ca pot exista intelegeri intre cumparator si vanzator ce sa plateasca fiecare dar sa presupunem ca acestea nu exista. Deci la ce sume e obligat fiecare?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Sadams, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:58, 29 Ianuarie 2025
vanzator: extras CF si impozit;
cumparator: onoariu vanzare si intabulare.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil kisslivia kisslivia Buna ziua, Sora mea care locuieste in u.e.,a cumparat printr-un mandatat (o prietena de a ei,ptrca ea nu a putut fi prezenta ) un apartament.Acum,dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)
Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)