avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Eu lucrez într-o instituție de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Eu lucrez într-o instituție de învățământ ...

Bună ziua. Eu lucrez într-o instituție de învățământ pe un post de bibliotecar și doresc să particip la concursul din aceeasi instituție dar pe postul de pedagog școlar. Întrebări
1) Trebuie recomandare dacă sunt deja angajată?
2) Dacă da, recomandarea poate să fie și de la un coleg ?
3) Recomandarea trebuie să fie neapărat de la angajator sau membru Consiliu de Administrație și este nevoie de sigiliu?
Vă rog și cadrul legal.
Va mulțumesc, Felicia.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
FeliciaFlorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 30 Ianuarie 2025
Trebuie vazut ce trebuie continut dosarul de inscriere la concurs.... in procedura de organizare a concursului aveti aceste date pe care le solicitati aici.
În anunț scrie la ultimul punct, citez: Recomandare de la locul de muncă.
Din păcate nu am acces la procedură.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
FeliciaFlorica, utilizator
O puteti lua de la cineva din conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare andrey2501 andrey2501 Buna ziua, Pentru moment lucrez intr-un centru financiar pe post de contabil.In cadrul aceluiasi centru mai lucreaza un casier si un contabil sef. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Exista o rezolvare? nistor maya nistor maya sunt institutor,am terminat colegiul de inst. Petre Andrei Iasi , am obtinut gradul definitiv in inv. in anul 2006,la educatoare,atat in anul scolar ... (vezi toată discuția)