avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare pentru o sala de nunti.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare pentru o sala de nunti.

buna ziua,
va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare pentru emiterea unei autorizatii de functionare pentru o sala de nunti.
Este nevoie de acordul vecinilor pentru a funcţiona? daca da, va rog sa imi spuneti baza legala.
Multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere restaurant curier curier Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt etapele principale pentru a obtine o autorizatie de functionare a unui restaurant. Este posibil (in situatia in care am ... (vezi toată discuția)
Acord vecini- deschidere spatiu comercial gargamella gargamella Buna ziua! As dori sa va intreb daca imi trebuie acordul vecinilor ptr deschiderea unui magazin mixt, situatia fiind urmatoarea: -am cumparat un teren , cu ... (vezi toată discuția)
Pensiune in zona de case wert3444 wert3444 Am un vecin care isi construieste o pensiune (cel mai probabil ca inca nu are toate autorizatiile necesare) intr-o zona de case. Este permisa construierea de ... (vezi toată discuția)