avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... As avea o intrebare va rog frumos ,stie cineva ce ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

As avea o intrebare va rog frumos ,stie cineva ce documente imi ...

As avea o intrebare va rog frumos ,stie cineva ce documente imi trebuie dupa divort ptr reinnoirea carte de identitàte in numele de fata va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 29 Ianuarie 2025
În afară de cererea tip pentru schimbarea cărții de identitate și taxa aferentă, aveți nevoie de hotărârea judecătorească definitvă și legalizată, în care să se menționeze că reveniți la numele de fată.
certificat de nastere copie si original, buletinul vechi, hotararea de divort original si copie, actul de proprietate.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare carte de identitate dupoa casatorie simion lenuta simion lenuta ce acte imi imi sunt necesare pentru schimbare de C.I. dupa casatorie? (vezi toată discuția)
Schimbare de nume alinutzaalialfonso alinutzaalialfonso in urma cu 3 ani am divortat si am pastrat numele fostului sot acum vrea sa pot trece dinou la numele meu de fata ...ce pasi trebuie sa urmez sa-mi pot ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)