avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suntem căsătoriți deocamdată, avem rate la banca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suntem căsătoriți deocamdată, avem rate la banca ...

Bună am și eu eu o intrebare. Suntem căsătoriți deocamdată avem rate la banca eu am luat creditul iar nevasta e girant. Ea ac o luna ma părăsit am și eu întrebarea dacă are obligația de a plăti jumătate din rata la banca? Precizezi ca vrea sa divorțatm . La proces ce ar trebui sa fac? Va mulțumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Partaj,dreptul de a vedea copilul mirela mihaela76 mirela mihaela76 Buna ziua am si eu o intrebare :sant impreuna de ceva vreme cu cineva care a m-ai fost casatorit si din prima casatorie au o fetita.dupa ce au divortat el ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele dupa deces ileanad ileanad Buna ziua.As vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,unchiul meu are 2 imprumuturi la 2 banci in valoare de 3000 RON,el a decedat acum o saptamana si as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog daca se poate sa ma sfatuiti cum pot iesi dintr-un ... dumitra1966 dumitra1966 Buna ziua, va rog daca se poate sa ma sfatuiti cum pot iesi dintr-un impas;acum 2 luni m-am casatorit iar impreuna cu sotia am achizitionat un ap prin ... (vezi toată discuția)