avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla cu creditele dupa deces
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla cu creditele dupa deces

Buna ziua.As vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,unchiul meu are 2 imprumuturi la 2 banci in valoare de 3000 RON,el a decedat acum o saptamana si as vrea sa stiu daca banca ne sileste pe noi nepotii si cumnata sa platim imprumuturile atata timp cat el nu are copii ,de nevasta este despartit,nu are casa nici masina ,deci nu avem ce mostenii de la el.Precizez ca atunci cand a luat imprumutul era casatorit, dupa care a divortat deci cu fosta nevasta a luat imprumuturile insa nu stim daca a semnat si ea ceva in contracte.Mentionez ca noi nu am semnat nimic,nu suntem giranti,nu a luat cu noi creditele si nu mi se pare normal sa platim noi niste bani de care nu ne-am folosit.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileanad , utilizator 10:46, 8 Martie 2012
Daca nu faceti succesiune dupa unchiul nu aveti ce sa preluati. Matusa va plati doar daca e codebitor/girant, asta trebuie vazut la banca.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii dupa moarte batran Andreea_MA Andreea_MA Buna ziua, va rog din suflet ajutor; bunicul meu a decedat in urma cu o saptamana; inainte cu cateva luni in cursul acestui an el a facut 2 imprumuturi la ... (vezi toată discuția)
Imprumut la banca gabi4d gabi4d Buna dimineata, Unchiul meu a decedat in urma cu o saptamana,Dumnezeu sa-l odihneasca. Are un imprumut la banca fara garantii si giranti.Matusa refuza sa ... (vezi toată discuția)
Renunțare drepturi după sora decedată, obținută prin înșelătorie. se mai poate face ceva după un an și 4 luni? jotwd jotwd In urma decesului matusii mele, unchiul o pune pe mama sa semneze la notar renuntarea la mostenire dupa sora, aceasta neavand copii. Intrebarea mea este, mai ... (vezi toată discuția)