avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Va rog frumos puteti sa mi spuneti daca certificatele ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Va rog frumos puteti sa mi spuneti daca certificatele de nastere ...

Va rog frumos puteti sa mi spune ti daca certificatele de nastere si de casatorie primite Prin consulat romanesc Bologna Italia ,cu apostila Sint valabile ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca Ca duplicate deoarece rapresentantul meu zice Ca nu s valabile aceste certificate si trebuie sa fac duplicate platind lui 500 Eur puteti sa ma ajutati va rog frumos cu un raspuns Ca nu inteleg nimic consulat romanesc le am cerut duplicatele ptr reinnoirea carte de identitàte de ce nu Sint valabile

Alte discuții în legătură

Buna seara cine ma poate ajuta eu am facut o procura din italia ... antonelMo72T antonelMo72T Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca pierduta in Italia ,am obtinut certicatele mele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am certificatele ... antonelMo72T antonelMo72T Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta EU am certificatele de nastere si de casatorie cu apostila mi le au facut consulatul din Bologna Italia ,mi au ... (vezi toată discuția)
Eu am facut o procura am trimis la raprezentantul meu ptr reinnoirea ... antonelMo72T antonelMo72T Eu am facut o procura am trimis la raprezentantul meu ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca , certificate de nastere si de casatorie cu apostila ... (vezi toată discuția)