avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ...

Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca pierduta in Italia ,am obtinut certicatele mele de nastere si de casatorie Prin consulat romanesc Bologna cu apostila rapresentantul meu mi a spus Ca nu s valabile aceste certificate si trebuie sa fac duplicate platind 500 Eur lui ptr a obtine duplicatele El si ,o alta intrebare daca eu am acest apartament in bun comun cu sotul meu, trebuie sa am semnatura lui ptr reinnoirea carte de identitàte, deoarece nu ma inteleg cu el trebuie sa divortez si nu v a semna niciodata va multumesc cine ma poate ajuta cu aceste intrebari Ca nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 20:45, 25 Ianuarie 2025
Va rog frumos puteti sa mi spune ti cit costa un partaj din apatamentul meu din Romania ,si cit dureaza va multumesc
Va rog frumos puteti sa mi spune ti,ce se intimpla cu partajul meu daca sotul meu nu mi poate da partea mea,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am certificatele ... antonelMo72T antonelMo72T Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta EU am certificatele de nastere si de casatorie cu apostila mi le au facut consulatul din Bologna Italia ,mi au ... (vezi toată discuția)
Duplicat si apostila certificat de nastere tip vechi Ivan81 Ivan81 Buna seara! Am nevoie de certificatul de nastere (tip vechi) apostilat, pentru depunearea dosarului de cetatenie in alta tara. Sunt nascuta in Bucuresti dar ... (vezi toată discuția)
Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)