avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am certificatele ...

Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta EU am certificatele de nastere si de casatorie cu apostila mi le au facut consulatul din Bologna Italia ,mi au spus Ca nu s valabile aceste certificate ptr reinnoirea carte de identitàte este adevarat va multumesc frumos
Nu avem date, nu stim nationalitate, de ce cu apostila, Consulatul cui in Bologna, cum si in ce stare sunt certificatele... Trebuia sa intrebati la ei.
Eu sint nascita in Romania ,am pierdut buletinul romanesc in Italia si am cerut duplicatele de pe certificatele de nastere si de casatorie din Romania ,ptr a face buletinul,mi au dat certificatele cu apostila si rapresentantul meu mi a spus Ca nu s bune Sint copie iar mi imi trebuie duplicat

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu avem date, nu stim nationalitate, de ce cu apostila, Consulatul cui in Bologna, cum si in ce stare sunt certificatele... Trebuia sa intrebati la ei.

Consulat romanesc Bologna
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista duplicate de pe certificatele de nastere, sunt certificate de nastere si atat. Daca se pierde, se elibereaza altul. Apostila nu ii ia din valoare, tot original ramane. Nu stiu sa va spun in baza datelor furnizaate de dv., mergeti cu actele la un avocat, nu se intelege aici.
Eu am obtinut certicatele mele din Romania Prin consulat romanesc Bologna,si le am trimis la raprezentantul meu ptr a mi face buletinul isr El mi a spus Ca nu s valabile, trebuie sa fac duplicate ,si mi cere 300 Eur ce trebuie sa fac va multumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu exista duplicate de pe certificatele de nastere, sunt certificate de nastere si atat. Daca se pierde, se elibereaza altul. Apostila nu ii ia din valoare, tot original ramane. Nu stiu sa va spun in baza datelor furnizaate de dv., mergeti cu actele la un avocat, nu se intelege aici.

Alte discuții în legătură

Buna seara cine ma poate ajuta eu am facut o procura din italia ... antonelMo72T antonelMo72T Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca pierduta in Italia ,am obtinut certicatele mele ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos puteti sa mi spuneti daca certificatele de nastere ... antonelMo72T antonelMo72T Va rog frumos puteti sa mi spune ti daca certificatele de nastere si de casatorie primite Prin consulat romanesc Bologna Italia ,cu apostila Sint valabile ptr ... (vezi toată discuția)
Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in Italia ,am facut procura in Romania,unei persoane,as vrea sa stiu daca am proprietàte in bun ... (vezi toată discuția)