avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in ...

Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in Italia ,am facut procura in Romania,unei persoane,as vrea sa stiu daca am proprietàte in bun comun cu sotul meu Dar sintem desparti de multi ani trebuie semnatura lui ptr a face buletinul va multumesc
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 17:04, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua

Daca numele dvs este inscris pe titlul de proprietate, nu trebuie semnatura/acordul lui.
Mie mi a spus rapresentantul meu Ca nu POT face buletinul farà semnatura lui ,crede ti Ca ma minte ,si estrasul de carte funciara l am obtinut eu ,in Italia,Dar El spune ca trebuie sa faca el estrasul de carte funciara normal,sa l platesc nu stiu ce sa fac am obtinut certicatele de nastere si de casatorie Prin consulat romanesc Bologna Italia si acestea zice Ca nu s valabile si le poste face

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Daca numele dvs este inscris pe titlul de proprietate, nu trebuie semnatura/acordul lui.

Buna seara.

Din descrierea problemei , am inteles ca doriti sa va faceti carte de identitate, la o adresa la care exista un imobil cu doi coproprietari. in caest caz , da, este nevoie de acordul si celui de-al doilea coproprietar. Pe de alta parte, este poate util sa stiti ca buletin/carte de identittae va puteti face si la Ambasada Romaniei in Italia, fara sa fie nevoie sa imputernici pe cineva in Romania.
Eu am fost in consulatul romanesc din Bologna si mi au spus Ca trebuie sa fac procura cuiva in Romania,nu poface eu in Italia ,cum fac singura?

Aavocat Andreeea Pelinari a scris:

Buna seara.

Din descrierea problemei , am inteles ca doriti sa va faceti carte de identitate, la o adresa la care exista un imobil cu doi coproprietari. in caest caz , da, este nevoie de acordul si celui de-al doilea coproprietar. Pe de alta parte, este poate util sa stiti ca buletin/carte de identittae va puteti face si la Ambasada Romaniei in Italia, fara sa fie nevoie sa imputernici pe cineva in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am certificatele ... antonelMo72T antonelMo72T Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta EU am certificatele de nastere si de casatorie cu apostila mi le au facut consulatul din Bologna Italia ,mi au ... (vezi toată discuția)
Buna seara cine ma poate ajuta eu am facut o procura din italia ... antonelMo72T antonelMo72T Buna seara cine ma poate ajuta EU am facut o procura din Italia ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca pierduta in Italia ,am obtinut certicatele mele ... (vezi toată discuția)
Eu am facut o procura am trimis la raprezentantul meu ptr reinnoirea ... antonelMo72T antonelMo72T Eu am facut o procura am trimis la raprezentantul meu ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca , certificate de nastere si de casatorie cu apostila ... (vezi toată discuția)