avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot sa anulez buletinul cuiva care sta in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot sa anulez buletinul cuiva care sta in apartamentul ...

Cum pot sa anulez buletinul la cineva care sta in apartamentul meu si l-am lut in spatiu..
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:32, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cât timp lucuiește efectiv unde are domiciliul, nu-i puteți anula adresa din buletin.
Primul pas este să-l evacuați din imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiu cami19762003 cami19762003 Buna ziua! am si eu o intrebare poate ma poate cineva ajuta. am luat in spatiul meu o nepoata, fara chirie nici nu sta cu mine doar ca nu avea unde sa isi ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)