avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De anul trecut din mai se tot amână cu câte 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De anul trecut din mai se tot amână cu câte 2 săptămâni ...

De anul trecut din mai se tot amână cu câte 2 săptămâni pronunțarea într o contestatie la executare.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:02, 30 Ianuarie 2025
Am avut situații în care amabile au durat și un an...Puteti formula diverse cereri către conducerea instantei fără prea multe sanse reale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este directiva lise lise Buna seara.varul meu i-a furat telefonul de la un om si la batut impreuna cu un prieten de al lui.el a mai avut amenzii.dupa 1 an sa judecat. si ia dat 1 an si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool pinuxdd pinuxdd Buna ziua, in data de 26 august 2018 am fost prins sub infulenta bauturilor alcoolice la volanul unui autoturism. Am intors masina si am mers aproximativ 100m, ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza o ancheta pentru consum de alcool la volan SilviuFrujina SilviuFrujina Buna ziua! In data de 18 aprilie 2014,in urma unei tamponari usoare am fost depistat conducand un autovehicul sub influienta alcoolului. In etilotest a iesit ... (vezi toată discuția)