avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă la același loc de muncă se schimbă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă la același loc de muncă se schimbă încadrarea din sudor ...

Dacă la același loc de muncă se schimbă încadrarea din sudor în instalator , acest lucru se face prin act adițional sau prin CV
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 30 Ianuarie 2025
buna seara.

Schimbarea este obligatoriu sa fie facuta prin Act Aditional la contractul de munca , la care se anexeaza si dovada calificarii.

numai bine.
Art.17 C.mun.
......
(3) Persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul, dupa caz, va fi informata cu privire la cel putin urmatoarele elemente:
......
d) functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, precum si fisa postului, cu specificarea atributiilor postului;
....
(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen/responsabilitati Milady09 Milady09 Buna ziua, Angajatorul mi-a modificat fisa postului si denumirea functiei, insa incadrarea CAEN a ramas aceeasi pe care o aveam in pozitia anterioara si ... (vezi toată discuția)
Decizie de transfer RaulRazvanV RaulRazvanV Buna, Am si eu o intrebare: mama mea este asistenta medicala. Recent, a fost descoperita cu probleme de sanatate, s-a internat si cazul a fost investigat ... (vezi toată discuția)
Act aditional Sorin Hd Sorin Hd Bună. Dacă puteți sa îmi răspundeți la câteva intrebari: 1 Pot angajatorii sa ceara semnarea unui act adițional prin care reiese salarizarea la ... (vezi toată discuția)