avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deschis un PFA. Am facut contract de comodat pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deschis un PFA. Am facut contract de comodat pe ...

Bună seara
Am deschid un PFA.Am facut contract de comodat pe persoana fizica autorizata iar în contract scrie că mi închiriază cam6[aceea cam 6 este un apartament Intr o Vila dar în proiect figurează doar o camera] aici îmi desfasor activitatea că maseur întrebarea mea este urmatoare eu pot sa închei un contact de comodat cu o alta persoana fizica autorizata sa faca și ea tot masaj[sa aive punctul de lucru tot unde îl am eu?In contractul de comodat nu este specificat că am dreptul de a face un contract de comodat.Daca fac acest contract de comodat pe 6 luni eu pot sa pierd dreptul de a-mi desfășura activitatea aici?

Alte discuții în legătură

Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)