avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara Un prieten mi a făcut contract de comodat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara Un prieten mi a făcut contract de comodat pe 1 an ...

Buna seara
Un prieten mi a făcut contract de comodat pe 1 an de zile pe un apartament sa mi pot desfășura activitatea de maseur tehnician .Eu pot sa fac contract de comodat cu alta persoana?.Sa lucreze Intr o alta camera.?Sa aive punctul de lucru tot acolo? Proprietarul nu mi a dat acordul de a face contract de comodat cu altcineva.

Alte discuții în legătură

Am deschis un pfa. am facut contract de comodat pe ... kennya kennya Bună seara Am deschid un PFA.Am facut contract de comodat pe persoana fizica autorizata iar în contract scrie că mi închiriază cam6[aceea cam 6 este ... (vezi toată discuția)
Buna seara - infiintare punct de lucru flcr flcr buna seara!imi cer scuze pentru deranj.....as dori sa ma informati si pe mine....am o intreprindere individuala si as dori sa imi fac punctul de lucru in alt ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in cadrul asociatiei luizacsinte luizacsinte Lucrez la Camera de Comert Italiana si voiam sa stiu daca anumite societati pot avea sediul social sau punct de lucru in cadrul camerei....este asociatie ... (vezi toată discuția)