avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am fost prins cu alcool la volan, mai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am fost prins cu alcool la volan, mai exact 1.20 ...

Buna seara, am fost prins cu alcool la volan, mai exact 1.18 in sânge la prima și 1.05 la a doua, Menționez ca locul unde am fost oprit de către poliție se afla exact la 20-30 de metri de locuința mea, iar fix cu o luna inainte mașina mea a fost sparta de cineva, iar eu am vrut sa parchez mașina in fata blocului deoarece ma simteam mai in siguranța cu ea acolo, am vreo sansa sa primesc “renunțare la aplicarea pedepsei”?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
alxaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Băut dar cu motorul oprit si parcat acasă, ce fac ? Taisir Taisir Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Unicul007111 Unicul007111 Salutare ,as dori sa ma ajutati cu un sfat , acum cateva zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru conducere sub influenta bauturilor vali22 vali22 am iesit de la banchetul claselor terminale de liceu, am vrut doar sa intorc masina, si sa o prea sotia,ea conducand mai rar. Deoarece parcarea a fost ... (vezi toată discuția)