avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar pentru conducere sub influenta bauturilor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar pentru conducere sub influenta bauturilor

am iesit de la banchetul claselor terminale de liceu, am vrut doar sa intorc masina, si sa o prea sotia,ea conducand mai rar. Deoarece parcarea a fost aglomerata si a fost marcaj pe sosea, a trebuit sa mai fac circa 50-70 de metri sa pot intoarce, am oprit sa treaca sotia la volan, timp in care a aparut echipajul de politie, la alcool test a iesit 0,67 iar la sange 1,4 si 1,3. Intrebarea este , daca pot scapa doar cu amenda penala, fara condamnare cu suspendare, am avut permisul din 1978 si nu am am avut antecedente, stiu ca a fost o greseala sa urc la volan,am mers doar cativa metri si acum trebuie sa platesc un pret foarte mare, am intrat in depresie, si am oscilatii mari de tensine. Va multumesc !

Valorile sunt cam mari ptr a scapa doar cu amenda. Soclicitati ajutorul unei persoane specializate care sa va ajute si indrume ptr a scapa cat mai "ieftin". Daca valorile in sange s-ar fi apropiat spre 0,8 sansele ar fi fost mai mari avand in vedere si imprejurarile .
Trebuie sa va construiti o aparare temeinica in care sa aratati exact situatia de fapt asa cum ati descris-o, ca nu ati avut intentia sa conduceti dvs masina, ca urma ca sotia dvs sa treaca la volan, intr-adevar ajutorul unui avocat ar fi binevenit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie alin111 alin111 Ce pot face daca la sange la prima proba mi a iesit 0.80 si la a 2 0.67??? Ala la care am dosarul a zis sa mi platesc recalcularea ca altfel nu mi trimite ... (vezi toată discuția)
Sentinta liana vesa liana vesa buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns in data de 22 ianuarie 2014 sa primit sentinta in dosarul pt alcool la volan , 8 luni cu suspendare si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.67 in aerul expirat adib1984 adib1984 Buna ziua, Am fost depistat cu o alcoolemie de 0,67 in aerul expirat.Dupa aceasta mi s au recolatat doua probe biologice la care inca nu am primit ... (vezi toată discuția)