Ce pot face daca la sange la prima proba mi a iesit 0.80 si la a 2 0.67??? Ala la care am dosarul a zis sa mi platesc recalcularea ca altfel nu mi trimite dosarul in instanta sau daca nu sa astept pana imi plateste statul recalcularea.... Am deja permisul la ei de 4 luni jumate si daca ar fi sa astept pana plateste statul ar mai dura 6 luni:)... Exista o posibilitate sau ceva anume sa scap de recalculare? ca presupun ca daca recalculeaza iese mai mare nu?
Daca este vorba de probe biologice si la prima a iesit 0,8 iar la a doua 0,67 la recalculare nu are cum sa iasa mai mult. La aceasta alcoolemie nu este infractiune si probabil ca o sa primiti o amenda si suspendarea permisului npe o perioada de timp de pana la 90 de zile.
Pai eu am vb cu un avocat si mi a spus in felu urmator. ... ca daca a 2 proba este mai mica decat prima atunci logic calculand cand m au prins la volan aveam mai mult de 0.80 ..daca a 2 proba era mai mare intelegeam sa stau linistit:) si nu stiu ce sa fac ..... tu cum stiai ca e? de ai raspuns asa sigur ca nu imi iese mai mult de 0.80?
0.45 in aerul expirat
anno
In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie
alin111
Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)