avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un certificat de mostenitor,pot sa cedez cota mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un certificat de mostenitor,pot sa cedez cota mea de moștenire ...

Am un certificat de mostenitor,pot sa cedez cota mea de moștenire unuia dintre beneficiarii moștenirii contra unei sume de bani fără a mai trece prin dezmembrarea moștenirii,doar la notar? Ce acte îmi trebuie? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:43, 30 Ianuarie 2025
Puteți sa ii vindeți cota dvs, la prețul pe care l-ati convenit.
Va trebuie: certificatul de moștenitor, documentația cadastrala, certificat de atestare fiscala și adeverința de rol de la Primarie, adeverințe de la utilități ca nu sunt datorii, polița de asigurare PAD, actele de identitate și certificatele de căsătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

act de donație pentru fiul meu Maria20211 Maria20211 Doresc sa fac un act de donație pentru fiul meu, este singurul copil, a unei case moștenite de mine de la părinți.Sunt singura moștenitoare. Va rog ... (vezi toată discuția)
Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru ... luciia luciia Va rog sa îmi spuneți și mie ce acte sunt necesare pentru vânzarea unui apartament? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare ... ionutclaudiu ionutclaudiu Ce acte sunt necesare pentru un contract de vanzare cumparare de intretinere cu uzufruct viager pentru un apartament? (vezi toată discuția)