avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . Pot vinde actuala locuința daca la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . Pot vinde actuala locuința daca la aceasta adresa ...

Buna ziua . Pot vinde actuala locuința daca la aceasta adresa am toate actele pt licența taxi . Ce se întâmpla pana cumpăr alt apartament mai pot profesa taximetria ?

Alte discuții în legătură

Cum transfer de pe un srl pe altul niste licente de taxi + masini? adela05 adela05 Buna ziua, Daca pe un SRL exista niste licente de taxi si masini cumparate in leasing, pentru desfasurarea activitatii de taximetrie (leasingul terminat), cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o întrebare: dacă vreau sa mi schim locuința ... Mmmariannn Mmmariannn Bună seara. Am o întrebare: dacă vreau sa mi schim locuința dar la aceasta adresa am toate actele pt licenta taxi mai pot profesa pana când îmi fac alta ... (vezi toată discuția)
Apartament obtinut in timpul vaduviei, terminat de plata in timpul casatoriei actuale FDrag FDrag Tatal meu a cumparat un apartament in timpul vaduviei, in rate (din \'90) pe care le-a terminat de achitat la mijlocul lui 2003. Intretimp s-a recasatorit in ... (vezi toată discuția)