avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am o întrebare: dacă vreau sa mi schim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am o întrebare: dacă vreau sa mi schim locuința ...

Bună seara. Am o întrebare: dacă vreau sa mi schim locuința dar la aceasta adresa am toate actele pt licenta taxi mai pot profesa pana când îmi fac alta adresa și schimb buletinul ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua . pot vinde actuala locuința daca la aceasta adresa ... mmmmariannnn mmmmariannnn Buna ziua . Pot vinde actuala locuința daca la aceasta adresa am toate actele pt licența taxi . Ce se întâmpla pana cumpăr alt apartament mai pot profesa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Drepturi doar cu buletinul? amaria72 amaria72 Buna seara!Sunt mamica a doi copilasi,si in prezent sunt intr-o situatie dificila.Pe scurt : locuinta in care stam este proprietate personala,mostenire de la ... (vezi toată discuția)