avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi doar cu buletinul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi doar cu buletinul?

Buna seara!Sunt mamica a doi copilasi,si in prezent sunt intr-o situatie dificila.Pe scurt : locuinta in care stam este proprietate personala,mostenire de la mama mea.Titulara contractului sunt doar eu,sotul nefigurand in contract,in urma succesiunii.Nu are nici mutatie pe adresa aceasta.Dar....i-am facut soacrei mele buletinul pe aceasta adresa,unde stam,deoarece vechea adresa a buletinului ei nu mai era valabila,si....am crezut ca fac bine daca o primesc in spatiu-doar cu buletinul.Acum au aparut probleme intre mine si soacra mea, care au degenerat in scandaluri destul de violente,si i-am cerut sa plece din locuinta mea.Intrebarea este:Are vreun drept asupra locuintei mele,sau am vreo obligatie sa o tin in locuinta mea,daca are buletinul cu adresa mea?Singura semnatura care am dat-o a fost la politie cand i-am facut buletinul.de accept de a a i se face buletinul la mine pe adresa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: amaria72 , utilizator 12:09, 8 Noiembrie 2009
Simplul fapt ca soacra are domiciliul la dvs. nu ii confera nici un drept asupra locuintei. Daca doriti, va puteti deplasa la sectia de politie unde veti da o declaratie cum ca nu mai doriti sa-i permiteti sa aiba domiciliul la dvs. acasa, si soacra va trebui sa-si schimbe buletinul.
Va multumesc!Este o veste excelenta pentru linistea mea.Inca o data va multumesc
buna seara!
in cazul in care conflictele degenereaza puteti promova o actiune in instanta de evacuare a toleratului.
Doar daca i-ati facut contract de inchiriere (pt buletin), atunci trebuie respectat termenul din contract sau se poate rezilia.
Subscriu la raspunsul dat de adutescu! Existenta acelui contract de inchiriere creeaza niste dtrepturi chiriasului si trebuiesc respectate!

Alte discuții în legătură

Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)