Buna seara!Sunt mamica a doi copilasi,si in prezent sunt intr-o situatie dificila.Pe scurt : locuinta in care stam este proprietate personala,mostenire de la mama mea.Titulara contractului sunt doar eu,sotul nefigurand in contract,in urma succesiunii.Nu are nici mutatie pe adresa aceasta.Dar....i-am facut soacrei mele buletinul pe aceasta adresa,unde stam,deoarece vechea adresa a buletinului ei nu mai era valabila,si....am crezut ca fac bine daca o primesc in spatiu-doar cu buletinul.Acum au aparut probleme intre mine si soacra mea, care au degenerat in scandaluri destul de violente,si i-am cerut sa plece din locuinta mea.Intrebarea este:Are vreun drept asupra locuintei mele,sau am vreo obligatie sa o tin in locuinta mea,daca are buletinul cu adresa mea?Singura semnatura care am dat-o a fost la politie cand i-am facut buletinul.de accept de a a i se face buletinul la mine pe adresa.
Va multumesc.
Simplul fapt ca soacra are domiciliul la dvs. nu ii confera nici un drept asupra locuintei. Daca doriti, va puteti deplasa la sectia de politie unde veti da o declaratie cum ca nu mai doriti sa-i permiteti sa aiba domiciliul la dvs. acasa, si soacra va trebui sa-si schimbe buletinul.