avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,tatăl meu a murit pe data de 19.01.2025 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,tatăl meu a murit pe data de 19.01.2025 fiind internat ...

Buna ziua,tatăl meu a murit pe data de 19.01.2025 fiind internat cu anevrism ,iar apoi la câteva zile a urmat al doilea Avc masiv.Fiind internat în ATI nu a fost monitorizata tensiunea fapt pentru care a și făcut ce l de al doilea Avc.
Întrebarea mea este ,cum reușesc să obțin copii după foaia de observație a lui,in clusiv CT.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Malpraxis marapet marapet buna ziua! Tatal meu a murit de criza miastenica la Bucuresti provocata de un antibiotic dat de un dr chirurg pt un abces la un picior la un alt spital din ... (vezi toată discuția)
Cardiac spitalizat pt. posibil infarct, externat cu diagnostic psihiatric în urma motivelor cererii de externare VABRALSI VABRALSI Pacient pensionat boală, nerevizuibil,cardiac,59 de ani, spitalizat pentru posibil infarct miocardic de medic camera de gardă. Ziua următoare, ora 8,30 ... (vezi toată discuția)
Conditii de eliberare a unei foi de observatie clinice generale stat stat Buna ziua, lucrez intr-un spital municipal si am primit la adresa unitatii solicitarea unei persoane de a i se elibeba foaia de observatie clinica ... (vezi toată discuția)