avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conditii de eliberare a unei foi de observatie clinice ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conditii de eliberare a unei foi de observatie clinice generale

Buna ziua,
lucrez intr-un spital municipal si am primit la adresa unitatii solicitarea unei persoane de a i se elibeba foaia de observatie clinica generala , pe motiv ca i-a solocitat-o avocatul pt a o putea folosi ca proba in instanta.
Medicul care l-a tratat in spitalul nostru nu este de acord cu aceasta solicitare pe motiv ca acest document nu se elibereaza iar pacientul nu poate avea acces la informatiile din ea ci doar la foaia de externare.(fac precizarea ca aceasta persoana a fost internata la sectia de psihiatrie)
Putem elibera o fotocopie a acestui document cu stampila unitatii ca fiind conforma cu originalul intrucat solicitare a fost facuta de persoana in cauza si nu de o terta persoana?
Daca da, care este baza legala?
Va multumesc.


Cel mai recent răspuns: ANIANA , utilizator 11:47, 3 Noiembrie 2010
Ce ai facut in final, pentru ca si pe mine ma intereseaza daca este legal eliberarea unei copii dupa FO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie foaie de observatie mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Lucrez intr-un spital municipal si de curand am primit pe adresa unitatii urmatoarea solicitare: fiica unei paciente decedate, solicita eliberarea ... (vezi toată discuția)
Cardiac spitalizat pt. posibil infarct, externat cu diagnostic psihiatric în urma motivelor cererii de externare VABRALSI VABRALSI Pacient pensionat boală, nerevizuibil,cardiac,59 de ani, spitalizat pentru posibil infarct miocardic de medic camera de gardă. Ziua următoare, ora 8,30 ... (vezi toată discuția)
Drepturi analize medicale Ellis05 Ellis05 Rog ajutor în următoarea problemă: am fost internată cu fetita intr.un spital de stat, unde i s.au făcut mai multe analize de sânge. La externare, ni s.a ... (vezi toată discuția)