avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare de costuri încălzire..... Prin 2006, ne ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare de costuri încălzire..... Prin 2006, ne am grăbit ...

Repartitoare de costuri încălzire.....
Prin 2006, ne am grăbit și am montat repartitoare de costuri pe calorifere... De a lungul timpului ne-am convins că nu a fost o idee inspirată, am suferit pagube, din 38 de apartamente vreo opt nu deschid caloriferele, acest lucru afectează alți 24 de proprietari.... Acum când am notificat firma să nu mai facă citiri și calcule, un fel de fel de condiții, invocă fel de fel de motivații... Le am transmis solicitarea noastră, ei au cerut tabele, semnături etc. ceea ce nu este în competența respectivei firme de calcul.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:19, 30 Ianuarie 2025
Buna ziua

Daca nu se mai amana inca o data, repartitoarele vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2026.

De asemenea s-a modificat (prin regulamentul 260/2024) metodologia de repartizare a costurilor cand se folosesc repartitoare. Prin urmare, conform cu noul regulament, in functie de zona si de luna, un procent de minim 30% din total se imparte pe cota-parte indiviza tuturor apartamentelor, inclusiv celor debransate sau care au centrale proprii.

Contractul cu firma poate fi reziliat de catre comitetul executiv/presedintele asociatiei.

Insa, chiar daca nu il reziliati, cereti sa vi se aplice metoda de calcul descrisa in regulamentul 260/2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare de costuri încălzire..... prin 2006, ne am grăbit ... Urduban Dumitru Urduban Dumitru Repartitoare de costuri încălzire..... Prin 2006, ne am grăbit și am montat repartitoare de costuri pe calorifere... De a lungul timpului ne-am convins ... (vezi toată discuția)
Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii in condominiu (cu repartitoare de cost sau fara) ainafets ainafets În blocul în care locuiesc s-au pus repartitoare de cost la caloriferele din apartamente și la subsol, etc, din anul 2007, cu acordul a 80% din proprietari. ... (vezi toată discuția)