Salutare tuturor.
Am mare nevoie de ajutor. Noi locuim in Bucuresti, intr-un bloc nou, iar din 2022 suntem terorizati de vecinii de deasupra. Am facut zece plangeri la politie, am sunat de N ori sa vina politia pentru ca efectiv oamenii aruncau cu lucruri prin casa si loveau in pereti. Conform listei de intretinere, in apartament locuieste 1 singura persoana, o tipa de vreo 25 ani.Dar de vreo 3 ori pe saptamana vin parintii ei din Braila. cica sa-i faca curat. Nu se poate explica in cuvinte ce se intampla acolo. Am incercat sa discutam cu ei, ne-au zis ca la ei in casa fac ce vor. daca au chef sa sparga geamurile, ei le sparg ca sunt la ei in casa.
Situatia a degenerat foarte tare, s-a ajuns chiar la amenintari cu bataia si urmaritul pe la coltul blocului. Desi am plangere la politie ca am fost amenintati si urmariti, nu s-a luat nicio masura.
As vrea sa inaintez o plangere la judecata si am nevoie de un avocat bun pe parte civila. Pentru ca daca nu ii dam in judecata, nu vom termina povestea asta niciodata.