avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare tuturor. Am mare nevoie de ajutor. Noi locuim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare tuturor. Am mare nevoie de ajutor. Noi locuim in Bucuresti, ...

Salutare tuturor.
Am mare nevoie de ajutor. Noi locuim in Bucuresti, intr-un bloc nou, iar din 2022 suntem terorizati de vecinii de deasupra. Am facut zece plangeri la politie, am sunat de N ori sa vina politia pentru ca efectiv oamenii aruncau cu lucruri prin casa si loveau in pereti. Conform listei de intretinere, in apartament locuieste 1 singura persoana, o tipa de vreo 25 ani.Dar de vreo 3 ori pe saptamana vin parintii ei din Braila. cica sa-i faca curat. Nu se poate explica in cuvinte ce se intampla acolo. Am incercat sa discutam cu ei, ne-au zis ca la ei in casa fac ce vor. daca au chef sa sparga geamurile, ei le sparg ca sunt la ei in casa.
Situatia a degenerat foarte tare, s-a ajuns chiar la amenintari cu bataia si urmaritul pe la coltul blocului. Desi am plangere la politie ca am fost amenintati si urmariti, nu s-a luat nicio masura.
As vrea sa inaintez o plangere la judecata si am nevoie de un avocat bun pe parte civila. Pentru ca daca nu ii dam in judecata, nu vom termina povestea asta niciodata.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:09, 31 Ianuarie 2025
puteti sa solicitati unul din avocatii inscrisi pe acest forum sau unul din baroul bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in miez de noapte CristianaMgr CristianaMgr Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care nu gasesc niste cai de comunicare decente cu vecinul de deasupra. Conflictul este mai vechi, cu ... (vezi toată discuția)
Distrugere,amenintari cu moartea si jigniri codasu2 codasu2 buna ziua!!! sunt o femeie cu un handicat grad doi,casatorita de 8ani am o fetitza de 6 ani si atat eu cat si fam. mea inclusiv vecinii mei suntem terorizati ... (vezi toată discuția)
Vecinii renoveaza de 8 luni, zilnic + sar la bătaie Giorigiana Giorigiana Am o foarte mare problemă, şi vă rog din suflet să mă ajutaţi. Acum[b] 8 luni [/b]nişte vecini s-au mutat deasupra noastră, au tot renovat, ... (vezi toată discuția)