avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Termen de depunere declaratie unica la suspendarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Termen de depunere declaratie unica la suspendarea activității pfa

Bună ziua, aș avea să vă adresez o întrebare cu privire la suspendarea activității pfa-ului pe care îl dețin. Mai exact, în anul 2025 mai este nevoie să depun declarația unică în termen de 30zile de la sistarea activității la ONRC sau trebuie să depun declarația de abea în anul următor?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Srl in care sunt administrator si asociat unic zmeulzeu zmeulzeu Buna ziua. Am infiintat un SRL in care sunt si administrator si asociat unic. La fel am un angajat full-time. Intrebarea mea este; 1. SSM si medicina muncii ... (vezi toată discuția)