avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de habitat pentru un punct de lucru fără ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de habitat pentru un punct de lucru fără activitate

Buna ziua, detin o garsoniera in sectorul 2 Bucuresti- proprietar persoana juridica. Am declarat spatiul respectiv ca punct de lucru secundar dar cu mentiunea ca nu desfasor nicio activitate la respectivul punct de lucru nu am nici un angajat, cu toate astea m-am trezit cu decizie de impunere a taxei pe habitat plus accesorii. Am contestat decizia respectiva si am primit raspuns nefavorabil. Intrebarea mea catre comunitatea avocatnet este daca se poate face ceva pentru a anula aceasta decizie care din punctul meu de vedere este injusta atata timp cat nu desfasor activitate si nu generez deseuri de ce ar trebui sa platesc taxa de habitat?
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legalitate taxa habitat in constanta vlr_bucur vlr_bucur Buna ziua! As dori sa stiu cat de legala este impunerea acestei taxe pe fiecare persoana care locuieste intr-un imobil.Pe decizia de impunere primita de la ... (vezi toată discuția)
Am o librărie lânga un liceu. activitatea librăriei se desfășoară ... Burhan Burhan Am o librărie lânga un liceu. Activitatea librăriei se desfășoară predominant în timpul anului școlar. Am primit o decizie de impunere a taxei de ... (vezi toată discuția)
Reorganizare sau faliment CI Ioana Butan CI Ioana Butan am si eu nevoie de un sfat sau de o solutie optima. Am o firma si acum sunt in imposibilitate de plata. Am incheiate doua contracte de leasing financiar pentru ... (vezi toată discuția)