avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Dacă bunicul meu a fost declarat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Dacă bunicul meu a fost declarat dispărut în ...

Bună seara! Dacă bunicul meu a fost declarat dispărut în razboi in perioada 1941- 1945,in prezent,mama mea, născută în 1942,ca unic moștenitor în viața ,poate beneficia de drepturi de urmaș conform decretului lege 118/1990? menționez că in prezent nu ne aflam în posesia documentelor care atestă data și locul decesului bunicului.

Alte discuții în legătură

Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati ce lege a aparut ... mariahagioglu mariahagioglu Buna seara,respectuos,va rog sa-mi comunicati,ce lege a aparut privind drepturile de mostenitor al unui fost detinut in lagarele de concentrare din ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 catzic catzic Buna ziua Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas orfan de razboi turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Bunicul meu a decedat in razboi in anul 1945, fiind inrolat in armata maghiara si fiind transferat intr-un ... (vezi toată discuția)