avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati ce lege ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,respectuos va rog sa-mi comunicati ce lege a aparut ...

Buna seara,respectuos,va rog sa-mi comunicati,ce lege a aparut privind drepturile de mostenitor al unui fost detinut in lagarele de concentrare din Siberia,perioada 1942-1948 si daca,noi(eu si fratele meu) beneficiem de indemnizatie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariahagioglu , utilizator 00:29, 7 Octombrie 2022
Mi-am raspuns singura la intrebare,am studiat Legea 130/15.07.2020,care completeaza Decretul de Lege 118/1990.,am perfectat dosarul si l-am depus la AJPIS,pacat ca nu i s-a facut pubicitate acestei legi,sunt,in tara destui urmasi ai prizonierilor de razboi din Rusia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii privind evidenta prizonierilor de razboi deportati in rusia cristian.iorga1970@yahoo.com cristian.iorga1970@yahoo.com Buna ziua, Bunicul meu a stat prizonier de razboi doi ani si noua luni in Rusia. -9 luni in lagar in Siberia -2 ani de munca la canalul Volga-Don Deoarece ... (vezi toată discuția)
Prizonier urss beneficii materiale marianabr marianabr Bunicul meu a fost prizonier in URSS in perioada noi. 1944 - mai 1947. El a decedat in 2006, fiica , respactiv nepoata, poate beneficia de despagubiri? Daca ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)