avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara Am un băiețel de 6 ani cu autism și am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara Am un băiețel de 6 ani cu autism și am nevoie ...

Bună seara
Am un băiețel de 6 ani cu autism și am nevoie de sponsorizare din partea firmelor pt. plata terapiilor.
Ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Legea sponsorizarii alimt alimt Buna ziua! Am cateva nelamuriri legate de activitatea de sponsorizare. Cum poate fi sponsorizata terapia unui copil cu autism? Spre exemplu, o firma ... (vezi toată discuția)
Decontarea terapiei aba in romania de statul german princess4ms princess4ms Buna ziua , Ma numesc Oana Ionita, si am un baietel de 3 ani si 10 luni diagnosticat cu elemente din spectru autist atat in Romania cat si in Germania. In ... (vezi toată discuția)
Scutiri și obligatii la infintarea firmei Oana E84 Oana E84 Buna dimineata, sunt mama unui copil de 12 ani cu autism gr grav, dacă as vrea sa deschis un magazin mixt in curtea unde locuim ,pt a putea avea un program ... (vezi toată discuția)