avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Scutiri și obligatii la infintarea firmei
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Scutiri și obligatii la infintarea firmei

Buna dimineata, sunt mama unui copil de 12 ani cu autism gr grav, dacă as vrea sa deschis un magazin mixt in curtea unde locuim ,pt a putea avea un program flexibil pt băiețel și un venit suplimentar pt Terapii, as beneficia de vreo scutire de taxa sau impozit? Ce obligații și drepturi as avea? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legea 448/2006. drepturi persoane cu handicap. hellybog hellybog Bună ziua, Sunt mama unei fetițe de 2 ani și 8 luni diagnosticată cu parapareză spastică (dată de prematuritate, în prezent nu merge, facem terapie ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Referitor la codul fiscal- scutiri la plata impozitelor bunicelu bunicelu buna ziua, sunt un pensionar, locuiesc intr-o comuna din jud. Salaj, si pana in anul 2012 inclusiv am platit impozitul la comuna pentru toate ... (vezi toată discuția)