avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte moștenire

As dori un sfat la următoarea discuție legata de moștenire eu locuiesc în casă bunicilor și în 2020 au decedat mama fiind singurul copil al lor iar noi suntem 5 frați mama după moartea bunicilor nu a deschis succesiunea întrebarea ar fi cum procedez că mama să îmi facă acte pe proprietate.va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
Lorentzo8o, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:51, 30 Ianuarie 2025
Mama trebuie sa dezbata întâi moștenirea după bunici, sa aibă documentatie cadastrala si certificatul de moștenitor intabulat și ulterior, va poate face acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcela pamant Bogdanstefan1985 Bogdanstefan1985 Buna ziua...Sunt interesat de o lamurire in privinta cu o bucata de pamant. Exista 4 frati si mama lor.....cum trebuie sa se procedeze pentru ca unul din ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata cris99 cris99 Buna ziua,. Bunica mea a decedat acum 9 luni, dorim sa deschidem succesiunea, mama mea este unicul copil. Bunicul meu a decedat acum 15 ani si nu am facut ... (vezi toată discuția)
Moștenire Vlad tudora Vlad tudora Mama e singura moștenitoare după părinții ei dansa are trei copii doua fete din prima căsătorie si un băiat din a doua căsătorie .sora mea si fratele ... (vezi toată discuția)